huis te koop kluisbergen


HUIS TE KOOP KLUISBERGEN

HUIS TE KOOP KLUISBERGEN: PAND IN DE KIJKER

Kluisbergen, op te knappen woning aan de voet van de Kluisberg. Deze alleenstaande woning ligt op een kleine wandelafstand van het Kluisbos. Zéér landelijk en rustig gelegen met prachtige omgeving en magnifieke uitzichten . De woning is gelegen op een stuk grond van 1618 m², tuin op volledig zuidelijke oriëntatie.  Het achterste gedeelte is een afgespannen weiland, ideaal voor het houden van paarden, pony’s of andere dieren  of gewoon in te richten tot super grote tuin. De woning zelf bestaat uit een inkomhall met toilet, 3 slaapkamers, living, keuken en bijkeuken, alles op het gelijkvloers, CV. De woning is volledig voorzien van een kruipruimte

 


EPC WAARDE : 640  Kwh/m²

Referentie EPC : 20150208-0001727651-1

huis te koop Kluisbergen
huis te koop Kluisbergen
huis te koop Kluisbergen
huis te koop Kluisbergen
huis te koop Kluisbergen
huis te koop Kluisbergen
huis te koop Kluisbergen
huis te koop Kluisbergen

Ik wens meer info betreffende dit pand : 

 
 
 
 
 
 
 
Ik wens meer info betreffende deze woning ref ZWEV140
Ik wens een bezoek
 
 


OOK UW HUIS VERKOPEN IN KLUISBERGEN ?

Op zoek naar een immo kantoor omgeving Kluisbergen die van aanpakken weet ? Doe dan een beroep op onze diensten , na een verkennend gesprek maken wij een vrijblijvende schatting van uw vastgoed. Vervolgens introduceren wij u bij een gespecialiseerde immo partner die uw  verkoopsdossier tot in de puntjes zal voorbereiden want een goede   voorbereiding = een snelle verkoop.

Kortom , wanneer je kiest voor Immo XL , kies je voor een maximale dienstverlening met volgende voordelen :

  • Jarenlange vastgoedexpertise
  • Vrijblijvende waardebepaling 
  • Unieke verkoopstrategie 
  • Regeling successie & nalatenschap
  • Samenstellen verkoopsattesten (EPC ,...)
huis te koop Zwevegem

WHAT WE OFFER

Onze diensten 


  Waardebepaling vastgoed

De juiste waardebepaling is de sleutel tot een succesvolle verkoop. Een team van professionele medewerkers staat garant voor een correcte waardebepaling van uw vastgoed.
  Successie Planning

Hierbij staan we je bij om je vermogen op een ordentelijke manier te regelen en de erfbelasting voor uw erfgenamen op een legale manier te verlagen .

 Vastgoed in de markt zetten

Wij zoeken de geschikte makelaar met gespecialiseerde marktkennis die uw pand op een correcte manier te koop zal zetten zonder loze beloftes

 

  Successie & Nalatenschap 

Wij zorgen voor uw aangifte van de nalatenschap aan de Vlaamse belastingsdienst.


 Verkoops attesten

Wij zorgen voor alle nodige verplichte attesten (EPC, bodemattest , kadastrale legger, keuring elektriciteit , .... ) om de verkoop van de woning snel te laten verlopen.


   Leningen & financieringen

Hierbij vergelijken we bij tal van banken de mogelijke leningen , doen alle administratie en steunen je tijdens het ganse aankoopproces.

 


DOE EEN BEROEP OP ONZE EXPERTEN 

De verkoop van uw woning laat je maar beter over aan een expert met een doordachte verkoopsstrategie , die de nodige know-how & visie heeft om de verkoop tot een succesvolle transactie te volbrengen

ALTIJD VOORSPRONG

UNIEKE STRATEGIE

Uw woning is uw dierbaar bezit en uw levenswerk. Wij zorgen er dan ook voor dat de verkoop van uw woning op een professionele manier wordt aangepakt zodat dit alle kansen heeft op een snelle en succesvolle verkoop.

Dankzij onze unieke verkoopsstrategie waarbij we samenwerken met gespecialiseerde immo makelaars zetten we ons de volle 100 % in voor een goede administratieve afhandeling en  verkoop met duidelijke afspraken zonder loze beloftes. 

Een samenwerking met immo XL bied je tal van voordelen :

- een realistische, marktconforme schatting van uw pand;

- opstellen van een compleet verkoopsdossier met alle

    verplichte attesten ;

- uw pand publiceren via onze unieke verkoopstechnieken;

- wij staan u bij , bij de onderhandeling met kopers;

- opstellen verkoopsovereenkomst en begeleiding tot bij de

   notaris.

Kortom met immo XL merk je het verschil : know-how , vertrouwen ,marktvisie en duidelijke afspraken zijn bij ons DE sleutelwoorden en een gegarandeerd succes voor de verkoop van uw pand. Geen verkoop = geen kosten. Wij maken van de verkoop van uw pand een gegarandeerd succes !WIJ MAKEN HET 

BESTE VERKOOPSPLAN

VOOR UW VASTGOED